Køb af indbo/dødsbo

Great selection of all kind of design from 1940 – 1980

Teak og palisandermøbler, Dansk Design samt dødsbo købes

Vores indkøb er for tiden overvejende fokuseret på møbler og effekter fra 1940 – 1970, men også gode antikviteter har vores interesse. Særlig interessant er møbler i teak og palisander, også dagligstuemøbler, sofaer og lænestole i skind og stof og møbler – også uden designer navn. Kærligheden til antikviteter lever dog stadig og de fleste ønsker også at sælge blandet indbo fra flere perioder. Et stort netværk til afsætning gør os i stand til at give markedets bedste priser, ikke kun for gode designermøbler, men også for varieret indbo af god kvalitet, antikke møbler, malerier, ædelmetal, m.m.

Køb og tømning af dødsbo

Erfaring fra rydning af dødsbo gennem mere end 35 år kommer vores kunder til gode. Vores erfaring med de mange forskellige typer bo, betyder at vi tager individuelle hensyn i hver enkelt sag. Der kan være transport af effekter til arvinger, forskellige former for klargøring af ejendommen etc. Tanken er at det skal være så uproblematisk som muligt for vores kunder at afvikle boet, så derfor tager vi os af alle aspekter, efter aftale.

Vi køber gerne til skifterets-vurderingen.

Afregningen sker altid kontant ved afhentningen, med mindre andet er aftalt.

Vi tilbyder individuelle og fleksible løsninger tilpasset netop din situation.

Vi har et stort kontaktnet, med mulighed for at afsætte effekterne til højeste dagspris. Tillige kan vi også tilbyde rådgivning med hensyn til hvordan du mest hensigtsmæssigt får afviklet boet.

Ønsker du vi laver en vurdering af hele indbo eller effekter til brug ved andet end salg til os (forsikring, advokat, privatsalg, etc.), gør vi det selvfølgelig også gerne – så brug vores mangeårige erfaring til at få en reel vurdering.

Som et led i salg til os er en vurdering naturligvis altid både gratis og uforpligtende.

Bo helt uden værdi

Ryddes på timeløn + afgift til affald.

Bo med nogle værdier

Ryddes på timeløn + affaldshåndtering, fratrukket værdien af salgsbare effekter.

Bo med særlige værdifulde effekter

Vores mangeårige erfaring med handel og eksport kommer netop DIG til gode.

Vi giver selvfølgelig gerne et uforpligtende tilbud – enten separat på de salgsbare effekter eller på rydning af hele boet.